Magazin pentru femei

Produse pentru femei, inclusiv genți, accesorii, lenjerie intimă, îmbrăcăminte și articole de sezon

selecție largă de produse, de la mărci internaționale la mărci românești

Genți, Rucsacuri, Portofele

Genți, Rucsacuri, Portofele

Lenjerie

Pentru seri speciale

Pentru seri speciale

Pijamale - Călduroase și confortabile

Pijamale - Călduroase și confortabile

Lenjerie din bumbac pentru femei

Confortabil și sănătos

Farmecul Dantelei

Farmecul Dantelei
lenjerie modelatoare
Imbracaminte pentru femei cu forme voluptoase

LENJERIE EROTICĂ

Senzual • Provocator

Passion - Lenjerie Senzuala - Provocatore - Erotica

Magazinele QTREI sunt o destinație excelentă pentru femeile care caută o gamă largă de produse de modă. QTREI oferă o selecție largă de genți, accesorii, lenjerie intimă, îmbrăcăminte și articole de sezon, de la mărci internaționale la mărci românești. Vă invităm să ne vizitați site-ul dar și cele două magazine din București

Genți

QTREI oferă o varietate de genți pentru femei, inclusiv genți de umăr, genți de mână, genți de voiaj, trollere și genți de plajă. Magazinul prezintă o selecție de genți din piele naturală, piele ecologică și materiale textile.

Accesorii

QTREI oferă o gamă largă de accesorii pentru femei, inclusiv borsete, rucsaci, portofele, curele, portcarduri, portchei, , ochelari de soare, bijuterii, curele, umbrele și pelerine de ploaie. Magazinul prezintă o selecție de accesorii din materiale și stiluri diverse.

Lenjerie intimă

QTREI oferă o selecție de lenjerie intimă pentru femei, inclusiv sutiene, chiloți, maiouri, furouri, baby doll, bustiere, bodyuri, jupe, lenjerie modelatoare, camasi de noapte și pijamale.

Îmbrăcăminte

QTREI oferă o gamă largă de îmbrăcăminte pentru femei, inclusiv pantaloni, colanti, bluze și treninguri.

Articole de sezon

QTREI oferă o selecție de articole de sezon pentru femei, inclusiv manusi, esarfe si caciuli. Magazinul prezintă o selecție de articole de sezon pentru a te menține caldă și la modă în orice sezon.

Livrare și plată

QTREI oferă livrare gratuită la orice valoare a comenzii. Magazinul acceptă o varietate de metode de plată, inclusiv card de credit, card de debit, numerar in magazine și ramburs la livrare.

Retururi

QTREI oferă o politică de retur flexibilă. Clienții pot returna articolele nepurtate în termen de 14 zile de la livrare.

Mărci recomandate de Qtrei